FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
MATEMATİK BÖLÜMÜ

Doç. Dr. Liliana GURAN'ın bölümümüzde verdiği seminer

Araş. Gör. Dr. İrem EROĞLU’nun koordinatörü, Doç. Dr. Liliana GURAN ve Araş. Gör. Dr. Ayşe GÜVEN SARIHAN’ın araştırmacısı olduğu, 2221 TÜBİTAK Konuk veya Akademik İzinli (Sabbatical) Bilim İnsanı Destekleme Projesi kapsamında 15-25 Şubat 2024 tarihleri arasında, Babeş-Bolyai Üniversitesi, Cluj-Napoca Romanya’dan Doç. Dr. Liliana GURAN, araştırma ve konuşmasını yapmak üzere fakültemize misafir oldu. Seminer etkinliğine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derya BOSTANCI, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selahattin MADEN, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Erhan SET, Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yıldıray ÇELİK, fakültemiz öğretim üye ve elemanları ile öğrenciler katıldı.

Seminerde; sabit nokta teorisinin bilgisayar bilimleri, sağlık ve diğer alanlardaki uygulamaları hakkında bilgi verildi.

Seminerin ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selahattin MADEN ve Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yıldıray ÇELİK, konuşmacı Doç. Dr. Liliana GURAN’a teşekkür belgesi ve hediyesini  takdim ettiler.

Eklenme Tarihi : 21-02-2024 10:41:06